DOLAR
34,2466
EURO
37,0916
ALTIN
3.008,56
BIST
8.693,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C
KİTAP

M. Özgür Yıldırım: İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Seçildi…

M. Özgür Yıldırım: İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Seçildi…
21.10.2024 18:28
0
A+
A-

Mehmet Özgür Yıldırım, İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu’nun Olağanüstü Genel Kurulu’nda, İstanbul’un Güngören ilçesinde coşkulu ve yoğun bir katılım ile yapılan seçimlerde İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Seçildi. Yıldırım, hemşehrilerinin güvenine layık görülmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti ve “İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu, Olağanüstü Genel Kurulu’nda kıymetli hemşehrilerimizin oylarıyla genel başkan olarak seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum,” dedi.

Yıldırım, başkanlık görevini devraldığı Hüseyin Yılmazer’e de teşekkür etti. “Kıymetli başkanım Hüseyin Yılmazer’e yaptığı her şey için çok teşekkür ediyorum, bayrağı devraldım ama başkanımızla omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı. Yıldırım, “Amacımız tüm Hataylılara en iyi şekilde hizmet etmektir,” diyerek Hatay’ın en iyi şekilde temsil edilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. “Tek gayemiz, medeniyetler şehri Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmektir. Bunu da başaracağımıza inancımız sonsuzdur,” diyerek sürecin hayırlı olmasını diledi.

Yıldırım, seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Tüm Hataylılara desteği için sonsuz teşekkür ediyorum,” diyerek bu önemli günde yanında olan herkese minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca, Erzin Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Nebi Hergüner’e de teşekkür etti.

Beşiktaş Çınar Gazetesi ve TV’si olarak Genel Yayın Yönetmeni Ertan Yılmaz, etkinlikte yer aldı. Seçimi baştan sona kayıt altına aldı. Yarın, onuncu ayın yirmi biri, Pazartesi günü saat 03’te Beşiktaş Çınar TV’de bu etkinliğin tamamı bölüm bölüm yayınlanacağı belirtildi. Ayrıca, önümüzdeki günlerde 24-27 Ekim Kâğıthane Büyük Park’ta Hatay günleri düzenlenecek ve İstanbul’daki tüm Hataylılar bu etkinliğe davet ediliyor.

Yıldırım, “İstanbul’daki tüm Hataylılara buradan sesleniyorum, değerli hemşerilerim hadi çıkın çıkın gelin! Bu etkinliğe katılın ve bu eşsiz lezzetlere tatma fırsatı sizde bulunun,” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.