DOLAR
34,2796
EURO
37,2077
ALTIN
2.980,70
BIST
9.046,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
KİTAP

İDAK Başkanı Neziha Sarı İle Doğa Sporlarına Yolculuk…

İDAK Başkanı Neziha Sarı İle Doğa Sporlarına Yolculuk…
14.10.2024 20:31
0
A+
A-

Doğa Sporları Grubu (İDAK) Başkanı Neziha Sarı, doğaseverleri Çanakkale’nin doğal güzelliklerine götüren unutulmaz turlar düzenlemeye devam ediyor. Sarı liderliğinde gerçekleştirilen bu turlar, doğa sporlarını ve seyahati bir araya getirerek katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel bir yenilenme fırsatı sunuyor.

Etkinlikler kapsamında, doğanın kalbinde kurulan çadırlarda geleneksel yemekler hazırlanıyor, ateş başında toplanarak çay -kahve eşliğinde sıcak sohbetler ediliyor ve bölgenin eşsiz dağları keşfe çıkılıyor. Doğa yürüyüşlerinden kamp deneyimlerine kadar birçok aktiviteyle zenginleştirilen bu turlar, doğa tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor.

Neziha Sarı, bu turlarla sadece doğa sporlarını teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda katılımcılara doğanın korunması gerektiğine dair farkındalık kazandırmayı da amaçlıyor. Sanakkele’nin doğal güzelliklerini koruma bilinciyle hareket eden Sarı, her yaştan doğaseveri bu etkinliklere davet ediyor.

İDAK’ın düzenlediği turlar, hem doğayla baş başa kalmak isteyenlere hem de macera arayanlara hitap ediyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.