DOLAR
34,2796
EURO
37,2077
ALTIN
2.980,70
BIST
9.046,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C
KİTAP

Trabzonlu Turizmci Musa Çolak, Kocaeli’ndeki Yeni Evinde Dinleniyor…

Trabzonlu Turizmci Musa Çolak, Kocaeli’ndeki Yeni Evinde Dinleniyor…
25.09.2024 18:24
0
A+
A-

Trabzon’un Arsin ilçesinden olan ünlü turizmci Musa Çolak, yoğun iş hayatının ardından dinlenmek için Kocaeli’nde yeni aldığı evinde keyifli vakit geçiriyor. İstanbul’da yıllarca turizm sektöründe çalışarak büyük bir başarı elde eden Çolak, deniz manzarasına karşı huzur bulduğu yeni evinde sık sık dinleniyor.

Kocaeli’ndeki evinde denizi izleyerek rahatlayan Çolak, zaman zaman denize girerek de tatilin tadını çıkarıyor. Sohbetimiz esnasında, aynı zamanda Trabzon Arsin ilçesinde de bir ev yaptırdığını ve zaman zaman orada da dinlendiğini söyledi. Kendisi aynı zamanda benim dünürüm olur ve yakın zamanda Kocaeli’ne yaptığım ziyaret sırasında, Musa Çolak ve ailesine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim. Yeni evinde çay eşliğinde geçmişten bugüne keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kısa bir mola sonrası İstanbul’a dönüş yaptım, ancak bu ziyaret, dostluklarımızı ve hatıralarımızı tazelemek için önemli bir fırsat oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.