DOLAR
34,0644
EURO
37,9218
ALTIN
2.802,29
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
KİTAP

Beşiktaş’ın Simgesi: Mavi Gömlekli Sokak Pilavcısı Özel Videoyla Sizlerle…

Beşiktaş’ın Simgesi: Mavi Gömlekli Sokak Pilavcısı Özel Videoyla Sizlerle…
18.08.2024 23:24
0
A+
A-

Beşiktaş Çınar Gazetesi ve TV’sinin yayın yönetmeni Ertan Yılmaz, Beşiktaş’ın sevilen sokak figürlerinden biri olan Mavi Gömlekli Sokak Pilavcısı’nın hikayesini anlatan bir video hazırladı. Büyük Kartal Heykeli’nden başlayan bu çekim, pilavcının samimi tavrı ve lezzetli ürünleriyle birleşerek, izleyenlerin beğenisini topladı. Ertan Yılmaz’ın yönetmenliğinde çekilen ve montajlanan bu bir dakikalık reklam videosu, sosyal medyada hızla yayıldı. Videoda, pilavcının tereyağı ile pişirilmiş tavuk pilavı ve buz gibi ayranının tadını çıkaran bir genç kızın pilav yerken ve ayran içerken görüntüleri yer alıyor. Videonun sonunda Mavi Gömlekli Sokak Pilavcısı, müşterilerine “İşte bu! Bekleriz herkesi,” diyerek sıcak bir davette bulunuyor.

Videonun seslendirmesini de üstlenen Yılmaz, müzik seçimleriyle de videoya ayrı bir renk katmış. Bu videonun önemi, sadece Beşiktaş’ta değil, genel olarak sokak kültüründe de yankı buldu. Mavi Gömlekli Sokak Pilavcısı, bu yıl Murat Baran Yıldız ödülüne layık görüldü. Ödül, mavi renkte yıldız detayları ve “Mavi Gömlekli Sokak Pilavcısı” yazısıyla dikkat çekiyor. Beşiktaş’ın kalbinde yer alan bu sıcak hikaye, semtin kültürel zenginliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Mavi Gömlekli Sokak Pilavcısı, Beşiktaş’ın ruhunu yansıtan bir sembol olarak kalmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.