DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

Beyoğlu Caddeleri Köpüklü Sularla Yıkanıyor…

Beyoğlu Caddeleri Köpüklü Sularla Yıkanıyor…
26.06.2024 15:59
0
A+
A-

Beyoğlu’nun Taksim bölgesinde, belediye ekipleri temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İstiklal Caddesi gibi günde yüz binlerce insanın ziyaret ettiği önemli bir noktada caddeler, köpüklü sularla titizlikle yıkanarak temizleniyor. Bu çalışmalar, hem çevre temizliğini sağlamak hem de bölgenin estetik görünümünü korumak amacıyla düzenli olarak yapılıyor.

Belediye yetkilileri, İstiklal Caddesi’nin bu yoğun ziyaretçi akışında temizlik ve düzenin korunmasının önemine dikkat çekerken, bu uygulamanın Beyoğlu’nun daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için sürdürüleceğini belirtti. Vatandaşlar ve İstanbul’u ziyaret edenler, bu temizlik çalışmalarının bölgenin çekiciliğini artırdığını ve daha keyifli bir alışveriş ve gezi deneyimi sunduğunu dile getiriyor.

Beyoğlu’nun caddelerinin sabunlu sularla yıkanması, bölgeyi daha temiz ve çekici hale getirerek hem sakinler hem de ziyaretçiler için hoş bir ortam sağlıyor. Temizlik çalışmaları sırasında alınan önlemler ve çekilen fotoğraflar, bölgenin bu çabalarla nasıl güzelleştiğini gözler önüne seriyor.

Bu görselin Alt özniteliği boş. Dosya adı: c8247adc-5098-4b63-82ea-5a3f30d3ba83-1024x768.jpeg

Beşiktaş Çınar Gazetesi için zaman zaman danışmanlık ta yapan uzman emlakçı Mustafa Yeşiltaş, 0532 474 64 47 diyor ki: “Her şey Beyoğlu İlçemiz için İlçemizde ki ailelerimiz için… Beyoğlu Belediyesini ve Beyoğlu ilçesini seviyorum, hayatımın en güzel yılları orada geçti…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.