DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

Şarköy’de Fevzi Kurtuluş Rüzgarı Esti…

Şarköy’de Fevzi Kurtuluş Rüzgarı Esti…
13.06.2024 23:15
0
A+
A-

Tekirdağ Şarköy’de, Halk Eğitim Merkezi’nde Koro Şefi Fevzi Kurtuluş’un liderliğinde düzenlenen konser büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sıcak hava koşullarına rağmen, salonda boş koltuk kalmadı ve tüm Şarköylüler etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Fevzi Kurtuluş ve korosu, on şarkıyla unutulmaz bir performans sergileyerek izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Şarköy’de esen bu müzik rüzgarı, katılımcılar tarafından uzun süre unutulmayacak gibi görünüyor. Şarköy’lü halk, özellikle kadınlar, konser boyunca büyük bir coşkuyla alkışladı.

Etkinlik sırasında, Beşiktaş Çınar TV’si adına orada bulunan ve genel yan yönetmeni olarak görev yapan Ertan Yılmaz, bayan ve erkek solistlerle kısa söyleşiler yaptı. Bu röportajları ve konserin coşkusunu haberimizde ve videomuzda izleyebilirsiniz. Ertan Yılmaz, Beşiktaş Çınar Gazetesi adına konseri baştan sona kayıt altına aldı ve izledi.

O kadar coşkulu ve alkışlar eşliğinde geçen on şarkılık bu performans, insanların toprağa susamış gibi sanata ve müziğe duydukları özlemi gözler önüne serdi. Fevzi Kurtuluş’un sanatı ve enerjisi, dinleyicileri büyüledi ve Şarköy’de müzik dolu bir akşamın keyfini çıkardılar. Ayrıca, Fevzi Kurtuluş’un her Cumartesi akşamı saat 21:10’da Rumeli TV’de yayınlanan bir programı olduğunu da hatırlatalım. Bu konser, Şarköy’de kültürel etkinliklerin ne kadar önemli ve ilgi çekici olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.