DOLAR
34,0660
EURO
38,0679
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
KİTAP

“Türk ve Alman Basın Dünyasında Yeni İş Birlikleri: Can Uzunkök ve Murat Topçu’dan Önemli Buluşma.”

“Türk ve Alman Basın Dünyasında Yeni İş Birlikleri: Can Uzunkök ve Murat Topçu’dan Önemli Buluşma.”
17.09.2024 21:47
0
A+
A-

Cumhur Haber Ajansı Genel Müdürü Can Uzunkök ve Almanya’nın başarılı medya patronlarından Murat Topçu, Ankara’da bir araya gelerek basın dünyasının geleceği üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Sohbette, Almanya ve Türkiye’deki basın faaliyetleri, medya sektöründeki gelişmeler ve iki ülke arasındaki iş birliğinin nasıl güçlendirilebileceği üzerine fikir alışverişinde bulundular. Görüşmede ayrıca Can Uzunkök ile telefon üzerinden bir bağlantı sağlanarak, Beşiktaş Çınar Gazetesi ile ortak çalışmalar yapılabileceği konusunda mutabık kalındı.

Beşiktaş Çınar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertan Yılmaz, bu iş birliği hakkında olumlu görüşlerini paylaşırken, Murat Topçu’nun Almanya’daki medya kuruluşlarına Beşiktaş’tan haberler gönderdiğini ve Almanya’dan gelen haberlerin de Beşiktaş Çınar Gazetesi’nde yer aldığını belirtti. Bu karşılıklı bilgi akışının, Türk ve Alman medyası arasındaki bağları daha da güçlendireceği ifade edildi.

Bu önemli buluşmanın, iki ülke arasındaki medya ilişkilerini yeni bir boyuta taşıyacağı ve ileride yapılacak ortak projeler için sağlam bir zemin hazırlayacağı vurgulandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.