DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
KİTAP

İDAK’tan Doğa ve Tarih İçinde Bir Yolculuk: Çanakkale’nin Güzellikleri Resimlerle Ölümsüzleşti!

İDAK’tan Doğa ve Tarih İçinde Bir Yolculuk: Çanakkale’nin Güzellikleri Resimlerle Ölümsüzleşti!
21.08.2024 20:47
0
A+
A-


İDA Körfez Doğal Sporları Grubu (İDAK) Başkanı Neziha Sarı, Çanakkale ve Kaz Dağları’nda düzenlediği doğa gezisiyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Grup, bu büyüleyici bölgenin eşsiz doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini keşfederken, Sarı da bu anları ölümsüzleştiren harika fotoğraflar çekti. Etkinlik sırasında, tarihin en önemli kahramanlarından biri olan Seyit Onbaşı’nın anısını yaşatan “Mermi Taşıyan Seyit Onbaşı” heykelinin önünde de fotoğraflar çekildi.

Ayrıca, Koca Seyit’in yanı sıra Şeftali Bahçesi’nde de çekilen kareler, doğanın güzelliklerini gözler önüne serdi. İDAK, bölgenin hem tarihi hem de doğal zenginliklerini tanıtmak amacıyla düzenlediği bu geziyle, Çanakkale’nin büyüleyici atmosferini tüm katılımcılara en iyi şekilde sundu. Neziha Sarı ise etkinlik hakkında, “Çanakkale’nin hem tarihi dokusunu hem de muhteşem doğasını keşfetmek, bizlere unutulmaz anlar yaşattı. Bu bölge, her adımda farklı bir hikaye barındırıyor ve bizler de bu hikayeleri fotoğraflarla ölümsüzleştiriyoruz” dedi.

İDAK’tan Doğa ve Tarih İçinde Bir Yolculuk: Çanakkale’nin Güzellikleri Resimlerle Ölümsüzleşti!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.