DOLAR
34,2494
EURO
37,0888
ALTIN
3.008,88
BIST
8.731,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
KİTAP

Beşiktaş Semti Ailesi Grubu Başkanı Nejat Ören, Beşiktaş’ın Refahı İçin Kararlı Adımlar…

Beşiktaş Semti Ailesi Grubu Başkanı Nejat Ören, Beşiktaş’ın Refahı İçin Kararlı Adımlar…
08.10.2024 18:32
0
A+
A-

Beşiktaş Semti Ailesi Grubu Başkanı Nejat Ören, Beşiktaş Çınar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertan Yılmaz’a yaptığı açıklamalarda, Ören: “Beşiktaş’ın daha mutlu, huzurlu ve kaliteli bir yaşam sürmesi adına yetkililerle görüşeceğiz. Beşiktaş’ın refahı ve geleceği için Belediye Başkanı, Kaymakam ve diğer mülki amirlerle görüşmelere pek yakında başlayacağız. Ören, Kaymakam ve Belediye Başkanımızla sık sık temas halinde olacağız. Amacımız, Beşiktaş’ta daha iyi bir yaşam standardı sağlamak,” dedi.

Daha önce de Beşiktaş’taki işgaliyelerin kaldırılması için “Beşiktaş Semti Ailesi” gurubumun paylaşım ve yorum girişimlerde bulunduklarını hatırlatan Ören, Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a bu konuda teşekkür ederek, çalışmaların sürdüğünü ve sokaklarda diğer işgaliyelerin de kaldırılacağını ifade etti. Beşiktaş Çınar Gazetesi olarak, bu sürece katkılarından ötürü belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkan Akpolat, bu konudaki sözünü tutarak düzenlemeleri hayata geçiriyor.

Ören, toplantılarda bizzat yer alacağını ve Beşiktaş’ın geleceği için bu tür girişimlerin devam edeceğini vurguladı. Nejat Ören, Ertan Yılmaz ile gerçekleştirdiği bu önemli iş birliğiyle, Beşiktaş için yapılacak görüşmelerin büyük bir adım olduğunu. Yine dediği gibi, Ören: “Beşiktaş’ın sorunlarını çözmek ve yaşam kalitesini artırmak için yerel yöneticilerle temaslarımızı başlatıyoruz. Bu süreçte Beşiktaş Çınar Gazetesi ile birlikte hareket etmek bizim için değerli bir destek,” dedi.

BEŞİKTAŞ SEMTİ AİLESİ Gurubu Başkanı Nejat Ören, yöneticileriyle beraber pek yakında, Hürriyet Akbaba, Sabri Kayalı, Abbas Ayhan, Ertan Yılmaz ve Beşiktaş Çınar Gazetesinin kayıt altına almasıyla beraber Beşiktaş’ın mülki amirlerini ziyaretlerine başlayacağını duyurdu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.