DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

Yeşilçam’dan Bir Yıldız Daha Kaydı! Ahu Tuğba ABD’e Hayatını Kaybetti…

Yeşilçam’dan Bir Yıldız Daha Kaydı! Ahu Tuğba ABD’e Hayatını Kaybetti…
02.09.2024 16:07
0
A+
A-

Türk sinemasının ünlü oyuncularından Ahu Tuğba, ABD’nin Miami kentindeki evinde 69 yaşında yaşamını yitirdi. 80’li ve 90’lı yıllarda Yeşilçam’da fırtınalar estiren Ahu Tuğba 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı Doktor Timmy Alejtanij ile evlenmiş ve 1992 yılında kızı Anjelik’i dünyaya getirmişti. Oyuncu Ahu Tuğba, geçtiğimiz nisan ayında trafik kazası geçirmiş, 8 saatlik operasyonun ardından 3 hafta yoğun bakımda tedavi görmüştü.

KAZA GEÇİRMİŞTİ

Anjelik Calvin annesi Ahu Tuğba ile birlikte Miami’de aracıyla trafikte kırmızı ışıkta beklerken, bir başka sürücünün kural tanımadan hızla çarparak kaçtığı öğrenilmişti.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Yeşilçam’da birçok fenomen projede yer alan Ahu Tuğba (69), Miami’de hayatını kaybetti. Bir süredir ileri seviye astım hastalığıyla mücadele eden sanatçının, vefat ettiği sırada kızı Anjelik’in de evde olduğu öğrenildi. Annesinin hayata gözlerini yummasından sonra Anjelik, polisleri eve çağırdı. Geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre tedavi gören Tuğba, geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bir haftadır uyuyamayan sanatçının, vefat haberi sanat camiasında şok yarattı. Tuğba, nisan ayında geçirdiği trafik kazasından sonra kaburgaları kırılmış ve bir süre yoğun bakımda tedavi görmüştü. Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Tuğba’nın cenazesinin Miami’den İstanbul’a getirilmesi için belediye birimleriyle irtibata geçildiğini açıkladı.

BEŞİKTAŞ ÇINAR

Ertan Yılmaz: “Ah, ahu ah… O güzelliğin, o doburganlığın! ‘İstediğimi yaparım, söylerim’ diye meydan okuyan özgüvenin… O akşam, o cipin içinde hiç ölmeyecekmiş gibi cesurca konuşmaların, yüreğimizde yankılanan o haykırışların… Kırmızı çizgide söylediğin o unutulmaz sözlerin… Rüzgar gibi geçtin, gittin, ardında derin bir iz bıraktın. Ah, ahu ah… Güzel insan, mekanın cennet olsun, Ahu Tuğba.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.