DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

Kahve ve Çikolatanın Sıcak Dostluğu: Espo’nun Samimi İkramı…

Kahve ve Çikolatanın Sıcak Dostluğu: Espo’nun Samimi İkramı…
25.08.2024 21:42
0
A+
A-

Beşiktaş Çınar Gazetesi olarak, Espo Türk Kahvesi’nin Türkiye’deki ilk adımlarını tanıtmaktan büyük mutluluk duyduk. Adanalı Cenk tarafından Türkiye distribütörlüğü alınan Espo Türk kahvesi, mis kokusu ve zengin aromasıyla artık internet üzerinden ve seçkin kafelerde yerini aldı. Bu süreçte, Cenk kardeşimizle kurduğumuz samimi dostluğun simgesi olarak bize önce kahve, ardından da anlamlı bir çikolata hediye etti.

Bu hediyeleşme, yalnızca bir teşekkürden öte, dostluğun, arkadaşlığın ve insani ilişkilerin ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatan bir jest olarak gönlümüzde yer etti.

Biz de Beşiktaş Çınar Gazetesi olarak, bu anlamlı jesti bir haberle taçlandırmak ve okurlarımıza dostluğun değerini bir kez daha vurgulamak istedik. Bu tür küçük ama anlamlı hareketlerin, insan ilişkilerini pekiştirdiğini ve sıcaklığın, samimiyetin önemini hatırlattığını bir kez daha anlıyoruz. Adanalı Cenk kardeşimize bu samimi hediyesi için teşekkür eder, Espo Türk Kahvesi’nin ülkemizdeki başarılarının devamını dileriz.

ETİKETLER: espo türk kahvesikahvetürk kahvesi

Yorumlar

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.