DOLAR
33,9926
EURO
37,8491
ALTIN
2.821,19
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

Güçlü Türkiye Platformu… Güçlü Sivil Toplum…

Güçlü Türkiye Platformu… Güçlü Sivil Toplum…
22.08.2024 14:47
0
A+
A-

Genel Başkanın Mesajı…

Aziz Türk Milleti,

Birlikte çıktığımız bu yolda, her birinizin katkısı ve desteğiyle ülkemizi daha parlak bir geleceğe taşımak için büyük bir heyecan ve kararlılıkla çalışıyoruz. Güçlü Türkiye vizyonumuz, sizlerin inancı ve azmiyle her geçen gün daha da güçleniyor. Birlikte daha güçlüyüz; farklılıklarımız, bizi biz yapan en değerli zenginliklerimizdir. Bu zenginlikle, ülkemizi daha güçlü kılmak için el ele veriyoruz.

Reel ekonomik kalkınmayı başlatarak, hepimizin hayalini kurduğu adil bölüşümü gerçekleştirmiş bir Güçlü Türkiye için eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve teknolojik yenilikler başta olmak üzere her alanda dünyada öncü bir ülke olmak için var gücümüzle çalışacağız. Güçlü geleceğimiz için attığımız her adım, çocuklarımızın ve gelecekteki nesillerimizin daha iyi bir dünyada yaşamasını sağlayacak ve onların yüzlerindeki gülümseme, en büyük motivasyon kaynağımız olacak.

Bu yolda bizimle yürüyen, her zaman yanımızda olan siz değerli vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ederim. Sizlerin desteği ve inancı, bizi daha güçlü kılıyor ve her zorluğu aşmamızda en büyük gücümüz oluyor. Karşılaştığımız zorluklar ne olursa olsun, Güçlü Türkiye’nin potansiyeline olan inancımız tamdır. Hep birlikte, daha Güçlü Bir Türkiye inşa edeceğiz. Geleceğe güvenle bakıyor ve kararlılıkla ilerliyoruz.

Unutmamalıyız ki, bu başarı hepimizin olacaktır. Birlikte başaracağız ve bu güzel ülkeyi, hepimizin gurur duyacağı bir geleceğe taşıyacağız.

Sevgi ve saygılarımla…

OSMAN ÜNSAL
Güçlü Türkiye Platformu
Genel Başkanı

Güçlü Sivil Toplum

Adil Vergi Demektir Güçlü Türkiye Demektir Güçlü Adalet Demektir Güçlü Ekonomi Demektir Güçlü Tarım Demektir Güçlü Dış Siyaset Demektir Güçlü Türkiye Demektir Güçlü Üretim Demektir Güçlü Aile Demektir Güçlü Eğitim Demektir Güçlü Sağlık Demektir Güçlü Türkiye Demektir Güçlü Teknoloji Demektir Güçlü Gençlik Demektir Güçlü Şehircilik Demektir Güçlü Kültür Sanat Demektir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.