DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

Dolunay ile süper ay birleşir şahitlik edersin: Ayın Şavkı Vurur Denize, Düşüncelere dalar, seyredersin…

Dolunay ile süper ay birleşir şahitlik edersin: Ayın Şavkı Vurur Denize, Düşüncelere dalar, seyredersin…
20.08.2024 13:46
0
A+
A-

Beşiktaş Çınar Gazetesi Köşe Yazarı Gezgin Kız Damla Göçer, çok dertli: Sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, bazı insanların rahatsız edici baskı kurma çabalarına ve bazı Türk erkeklerinin tavırlarına dair sert eleştirilerde bulundu. Bu baskıcı ve taciz edici davranışlardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Göçer, ‘Duruşumu bozmak istemiyorum, efendiliğimi koruyorum,’ diyerek, karşısındakilere cevap verebileceğini fakat bunu tercih etmediğini belirtti. Göçer, ‘Aslında size verilecek cevabı biliyorum, ancak oralara girmek istemiyorum. Kafamın tasını attırmayın,’ ifadeleriyle, sabrının sınırında olduğunu açıkça dile getirdi.

Köşe Yazar Damal Göçer: “Ya tamamen değiştiriyorum yazının formunu. Ben bıktım bazı Türk erkeklerindeki aç tavırlardan. Güzel bir fotoğraf çekiliyorsun, senelerdir bir sayfan var ve aptal gibi yorum yapıyor bazı adamlar. Paylaşsam mı paylaşmasam mı düşünüyorsun. Nerenin akıl yoksunusunuz siz. Nerenin ahlak yoksunusunuz siz. Bu ne arsızlık. Size göre mi hareket edeceğiz.

Sosyal medyada sadece buna yönelik paylaşım yapan onlarca sayfa var. Müşteri toplayan. Sadece bedenini teşhir edecek şekilde paylaşımlar yapan. Bur da tek gördüğünüz buysa sizin ahlak sorununuz bu. Kaç senedir benim sayfamı beni anlamadınız mı ya? Çürük beyinler! Gelip te bana akılsız gibi niye yorum yapıyorsunuz. Gidin onların sayfasına be tek aklınız bundaysa. Elindeki ojeden hallenen onun bunun çocuklarından kendimi nasıl sakınmakla mı uğraşacağım sürekli? Oturup bunu mu düşüneceğim. Neyin baskısını kurmaya çalışıyorsunuz siz üzerimizde. Sıktınız artık. Anlayacağınız dilden konuşuyorum. Hayvanlar sizden daha medeni halde. Başlarım sizin Araplaşma sürecinize be. Kadınların yüzüne söyleyemeyecek olduğunuz şeyleri gelip burada sallamayın. Sapkın fikirlerinizi de kendinize saklayın. Canımı sıkıp tepemin tasını attırmayın benim. Ters davranmaktan nefret ediyorum.”

damlaagocer

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.