DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

“Şebnem Ceyhan Bodrum’da: Tatil, Eğlence ve Yılmaz Morgül Rüzgarı!”

“Şebnem Ceyhan Bodrum’da: Tatil, Eğlence ve Yılmaz Morgül Rüzgarı!”
02.08.2024 14:34
0
A+
A-

TV sunucusu ve sanatçı Şebnem Ceyhan, Bodrum’da hem tatilin hem de eğlencenin tadını çıkarıyor. Gündüz Bodrum’un güzelliklerinde dinlenirken, gece Yılmaz Morgül’ün konserinde coşku dolu anlar yaşıyor. Dürdane 1901 Restoranı’nda gerçekleşen çılgın eğlenceye katılan Ceyhan, ‘Bu güzellik kaçmaz!’ diyerek Bodrum’da eğlencenin zirvesine ulaştı.

Bu özel gecede Yılmaz Morgül, gibi pek çok ünlülerin kuaförü olarak tanınan Ertan Yılmaz’ın eski müşterilerinden biri olarak sahne aldı. Ertan Yılmaz, bir zamanlar Ajda Pekkan, Gönül Yazar, Sinan Engin, Murat Parasayar, Yaşar Alptekin, Nüket Duru, Uzay Heparı ve Zeki Müren gibi pek çok ünlünün saçlarını kesen bir kuaför olarak tanınıyordu. Şu anda ise son çıkacak “Ayşegül’ün İki Yüzü” adlı resimli roman ile yedi kitap yazmış ve Beşiktaş Çınar Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olarak başarılı bir gazetecilik kariyeri sürdürmektedir. Yılmaz Morgül’ün saçını da yıllarca kesmiş olan Ertan Yılmaz, medyada da büyük bir iz bırakmıştır.

Şebnem Ceyhan ise çok yönlü kariyeri ile tanınan, sevilen ve sayılan bir sanatçıdır. Hem şarkıcı hem de TV sunucusu olarak büyük başarılara imza atmış, duruşu ve kişiliğiyle de geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Kendisiyle birçok alanda birlikte çalışma fırsatımız oldu ve her zaman takdirle anılmaktadır. Ayrıca, Şebnem Ceyhan’ın ‘Ayva Çiçek Açmış’ şarkısına çekilen ve senaryosunu yazıp montajını yaptığım ‘Beşiktaş’ta Para Saçan Çılgın Kız’ adlı klip büyük ses getirdi. Beşiktaş’ın sokaklarında çekilen bu klip, TV ve radyo programlarında defalarca yayınlanarak geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Yılmaz Morgül ise şu anda Türk Sanat Müziği’nde zirvede olan bir sanatçıdır. Bodrum’da her akşam konserleri tıklım tıklım dolu geçmekte, herkes Morgül’ün şarkılarını dinleyip dans ederek coşmaktadır. Bodrum’da eğlence ve tatil bir arada yaşanır!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.