DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

“Emekli İlker Uysal, Hayatı Boyunca Biriktirdiği Para ile Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan Mezar Tapusu Aldı.”

“Emekli İlker Uysal, Hayatı Boyunca Biriktirdiği Para ile Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan Mezar Tapusu Aldı.”
02.08.2024 18:56
0
A+
A-

Emekli İlker Uysal, hayatının son dönüm noktasına geldiğini ifade ederek Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan mezar tapusunu aldığını açıkladı. Uysal, mezar taşına ne yazdıracağını sürpriz olarak sakladığını belirtti. İlker Uysal, uzun yıllar İngiltere’de yaşamış ve Türk Sanat Müziği’nin ünlü bir ismi ile evlenmiş bir sanatçı olarak, hayatı boyunca pek çok deneyim yaşadığını vurguladı. “Bu dünyada her şeyi gördüm, gezdim. Şimdi ise emekli bir vatandaş olarak yaşıyorum,” diyen Uysal, ülkemizde emeklilere yönelik haksızlıklara ve eşitsizliklere isyan etti.

Uysal, yaşadığı hayal kırıklıklarını şu sözlerle dile getirdi: “Arkadaş, ne küçük, ne büyük var, ne sevgi, ne saygı var, hiç bir şeyin değer kalmadı. Her şey değerini kaybetmiş. Her şeyin başı saygı. Ya arkadaş, bu dünyada sadece para mı geçerli? İnsan daha değerli değil mi? Para kazanılır ama insan kazanılamaz. İnsan kazanmak daha büyük bir zenginlik değil mi? Herkes paranın peşinde, oysa insan kazanmak daha büyük bir şey. “Hayatı boyunca biriktirdiği parayı, gece gündüz çalışarak edindiği birikimini Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan aldığı mezar tapusuna yatıran Uysal, “Artık herkese hoşça kalın. Bu düzen ve rejimde artık hiçbir şey anlamıyorum, tat alamıyorum. Her şey görünüyor, her şey biliniyor. Bana hayırlı ölümler dileyin,” dedi.

İlker Uysal, aldığı mezar tapusu ile ilgili duygularını paylaşırken, “Artık bu ülkeyi de size bırakıyorum, sizin olsun,” diyerek sitemlerini dile getirdi. Emeklilere yeterince sahip çıkılmadığını ve büyük eşitsizlikler olduğunu belirten Uysal, video konuşmasında bu konulardaki düşüncelerinin sadece yüzde ellisini açıkladı. “Her şeyi açıklayamam çünkü rutine uymuyor ve maalesef ölmeden önce soruşturma açılabilir,” diyerek dikkat çekici ifadelerde bulundu. Uysal’ın mezar tapusunun ve konuşmasının kısa videosu Beşiktaş Çınar Gazetesi’nde yayınlanacak. Uysal, “Mezar taşımda sürpriz bir şey yazacağım,” diyerek merak uyandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.