DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
KİTAP

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Yardımcısı Müfit Yetkin Cumhuriyet Köy Mahallesi’nin Sorunlarını Dinledi…

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Yardımcısı Müfit Yetkin Cumhuriyet Köy Mahallesi’nin Sorunlarını Dinledi…
28.07.2024 17:47
0
A+
A-

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Belediye Başkan Yardımcısı Müfit Yetkin, Cumhuriyet Köy Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda, Köseler ve Yetkin mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı.

Müfit Yetkin, “Mahallemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini not aldık. Sorunları çözmek ve talepleri yerine getirmek için hemen çalışmalara başladık,” dedi. Beykoz’un rahatlığı, huzuru ve mutluluğu için yapılması gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Yetkin, mahallede adeta bir yıldız gibi parladı. Ayrıca Yetkin, Beykoz Belediyesi’nin hayvanlar için barınaklar yaptığını ve bu sorunun çoktan çözüldüğünü de dile getirdi. Henüz yürürlüğe girmemiş olan sokak hayvanlarının uyutulmasıyla ilgili yasa çıkmadan önce, Beykoz’da sahipsiz hayvanlar için barınaklar inşa edilerek bu sorunun çözüme kavuştuğunu belirtti.

Yetkin, “Artık Beykoz eskisi gibi değil. Beykoz değişti. Beykoz artık daha modern ve yaşanabilir bir yer,” dedi. Yetkin, “Beykoz’da artık çocuklar sahipsiz değil, çocuklara sahip çıkılıyor, öğrencilere sahip çıkılıyor, yaşlılara sahip çıkılıyor. Burada tespit ediliyor, araştırılıyor, soruluyor ve sonucunda yaşlılara saygı gösteriliyor, yaşlıların rızası alınıyor. Artık Beykoz eskisi gibi değil. Beykoz değişti, değişecek ve İstanbul’da çok güzel bir ilçe haline gelecek,” ifadelerini kullandı. Beşiktaş Çınar Gazetesi ve Genel Yayın Yönetmeni Ertan Yılmaz olarak biz yeniliklerin, yenilik yapanların, güzel olan her şeyin, aydın insanların ve samimi çalışan kişilerin yanındayız. Bu yenilikçi çalışmaları ve hizmetleriyle Alaattin Köseler, Başkan Yardımcısı Müfit Yetkin ve diğer belediye yetkililerini destekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.