DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
KİTAP

Beykoz’da Yenilik Rüzgarı: Müfit Yetkin, Alaattin Köseler ve Ekrem İmamoğlu, Ekipleriyle İş Başında…

Beykoz’da Yenilik Rüzgarı: Müfit Yetkin, Alaattin Köseler ve Ekrem İmamoğlu, Ekipleriyle İş Başında…
17.07.2024 19:41
0
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve yeni Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Müfit Yetkin, Beykoz’un köylerinde yedi farklı noktayı birlikte gezdiler. Müfit Yetkin, yaptığı açıklamada, “Beykoz’umuz için üretmeye ve çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz,” dedi. Daha önce İstanbul İETT Daire Başkanı olarak görev yapan Müfit Yetkin, buradaki başarılı çalışmaları ile tanınmaktadır. Yetkin’in, Beykoz Belediyesi’ndeki yeni görevinde de önemli projelere imza atması bekleniyor.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başladığından bu yana, İstanbul’u güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için büyük bir çaba ve emek sarf ediyor. İstanbul’un nefes almasını sağlamak adına pek çok projeyi hayata geçiren İmamoğlu, aynı zamanda Türkiye’deki tüm belediyelere de liderlik etmektedir. Beykoz ziyaretinde de bu çabasını ve kararlılığını bir kez daha gösterdi. Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler de Beykoz’u baştan yaratmak ve ilçenin tüm güzelliklerini sergilemek için büyük bir gayret göstermektedir.

Köseler, Beykoz’un eksiklerini gidermek ve ilçeyi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için durmaksızın çalışmaktadır. Üç liderin ortak çabalarıyla, Beykoz adeta yeniden doğacak ve benzersiz bir yer haline gelecektir. Beşiktaş Çınar Gazetesi olarak biz de Müfit Yetkin’in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Örneğin, Beykoz’da sokak hayvanları için barınaklar inşa edildi. Bu barınaklar sayesinde hayvanlara en iyi şekilde yaşam alanları sağlandı; bakımları, gıdaları ve barınma koşulları büyük bir titizlikle düzenlendi. Beykoz’da bu ve benzeri gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.