DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
KİTAP

Türkiye’nin Aydınlık Geleceği Borusan Ortaokulu, Bu Yıl da Mezunlarını Gururla Uğurladı…

Türkiye’nin Aydınlık Geleceği Borusan Ortaokulu, Bu Yıl da Mezunlarını Gururla Uğurladı…
14.06.2024 00:29
0
A+
A-

Borusan Ortaokulu’nda Unutulmaz Mezuniyet Anı: Türkiye’nin Aydınlık Geleceği Borusan Oto Zehra Nurhan Kocabıyık Ortaokulu bu yıl da mezunlarını gururla uğurladı. Okulun bahçesinde çekilen mezuniyet fotoğrafı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Koskocaman bir Türk bayrağı ve Atatürk’ün büyük bir portresi önünde poz veren üç öğrenci, geleceğe umutla bakan gözleriyle dikkat çekti.

Bu özel anı paylaşan öğrencilerin babası, Murat Buğdacıgil, ‘Başarılar güzel kızım’ diyerek kızının başarısını kutladı. Fotoğrafta iki kız ve bir erkek öğrenci, zarafetleri ve gururlarıyla görenleri hayran bıraktı. Bu fotoğraf, sadece bir mezuniyet anısı olmanın ötesinde, Türkiye’nin aydınlık geleceğine dair umut dolu bir mesaj veriyor. Gençlerin enerji ve azmi, ülkemizin geleceğine olan inancı perçinliyor. Borusan Oto Zehra Nurhan Kocabıyık Ortaokulu’nun bu anlamlı anısına biz de yer vermek istedik. Türkiye’nin aydınlık yüzü olan gençlerimize başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.